УКР РУС

Коноплянка сподівається перервати свою сумну серію. Анонс 23 туру Прімери

5 лютого 2016 Читать на русском

На "Барселону" та "Реал" очікують легкі прогулянки, "Атлетіко" приймає гордих басків, а "Севілья" спробує вперше у сезоні перемогти на виїзді.

Першим із лідерів першості у бій вступить "Атлетіко", який на "Кальдероні" прийматиме непоступливий "Ейбар". "Матрацнки" після нічиєї з "Севілью" та поразки від "Барселони" вже не мають права втрачати очки, адже ще одна осічка може призвести до того, що вони дозволять обігнати себе й "Реалу" та опустяться на третє місце. Відзначимо, що сенсаційний "Ейбар" їде у Мадрид також не в найкращому гуморі, зазнавши у попередніх турах двох поразок поспіль.

"Барселона", відвоювавши в "Атлетіко" першу сходинку, вирушить в гості до "Леванте". Валенсійці є однією з найбільш улюблених жертв каталонського гранда. Останні три зустрічі між цими командами завершилися сумарною перемогою "Барселони" із рахунком 14:1. Черговий виїзд на "Сьюдад де Валенсія" також не пророкує для "блаугранас", окрилених погромом "кажанів" у Кубку Іспанії, особливих проблем. Завадити каталонцям перемогти може лише диво та гаряче валенсійське сонце, адже гра розпочнеться о 12:00 за місцевим часом.

"Севілья" Євгена Коноплянки після побиття "Сельти" у півфіналі Кубка Іспанії вирушить в гості до команди з Віго вже в рамках Прімери. Цікаво, що "рохібланкос" ще не перемагали на виїзді в нинішньому сезоні. Втім, це не перешкоджає їм перебувати на 5-й сходинці та продовжувати мріяти про зону Ліги чемпіонів, від якої андалусійців відділяє 8 очок. Відзначимо, що Коноплянка уже 5 матчів поспіль не потрапляє в основний склад "Севільї" та, попрацювавши після тренувань з Унаї Емері, сподівається перервати неприємну серію саме на "Балаїдосі".

А от мадридський "Реал" спробує здобути першу виїзну перемогу із Зінедіном Зіданом біля керма команди. У рідних стінах при французькому фахівцеві королівський клуб просто трощить свої суперників, однак в гостях поки розжився лише одним очком, здобутим у матчі з "Бетісом". Відзначимо, "Гранада" уже 7 матчів поспіль не може здобути бодай очко у протистояннях з "Реалом", тож Зізу може сподіватися на дебютний тріумф.

Розклад трансляцій:

5 лютого, п'ятниця, 21:30

"Малага" - "Хетафе"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

6 лютого, субота, 17:00

"Атлетіко" - "Ейбар"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

6 лютого, субота, 19:15

"Райо Вальєкано" - "Лас-Пальмас"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

6 лютого, субота, 21:30

"Атлетік" - "Вільяреал" - 21:30

Трансляція на каналі "Футбол 1"

6 лютого, субота, 23:05

"Спортінг" - "Депортіво"

7 лютого, неділя, 13:00

"Леванте" - "Барселона"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

7 лютого, неділя, 17:00

"Валенсія" - "Бетіс"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

7 лютого, неділя, 19:15

"Сельта" - "Севілья"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

7 лютого, неділя, 21:30

"Гранада" - "Реал"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

8 лютого, понеділок, 21:30

"Еспаньйол" - "Реал Сосьєдад"

Трансляція на каналі "Футбол 2"