УКР РУС

Коноплянка спілкується іспанською і буде героєм заголовків сезону 2016/17, – Гратакос

8 серпня 2016 Читать на русском

Колишній спортивний директор Академії "Дніпра" Жорді Гратакос очікує суперсезону від лідера збірної України Євгена Коноплянки.

Суперкубок УЄФА
завершено
-

Українець став найкращим бомбардиром "Севільї" у міжсезонні (3 голи), відтак дуже добре почувається під орудою нового наставника команди Хорхе Сампаолі, який використовує екс-дніпрянина на лівому фланзі атаки за тактичної схеми 4-3-3.

"Я спілкуюсь з ним іспанською, і він робить враження гравця, якому комфортно і який готовий почати важливий для себе сезон.

Зараз Євген завершив період адаптації. Не лише до футболу, а й до міста, країни, чемпіонату. Тому він буде хедлайнером сезону 2016/17, героєм заголовків.

Гратакос: "Діамант" Коноплянка схожий на Мессі та більше підходить "Барселоні", ніж Роналду

Його перший сезон не був поганим, але другий може видатись дуже добрим. Це природній процес. Коноплянка не просто відзначався і асистував, а й забивав у важливих матчах, як у Лізі чемпіонів чи проти "Реала". Зараз це топ-гравець на оптимальному рівні.

Схема Сампаолі видається ідеальною для українця, адже при 4-3-3 на лівому фланзі він перебуває ближче до воріт. Євген є гравцем, який швидко може зламати лінії оборони суперника у гольових моментах", – цитує Гратакоса Estadio Deportivo.

Коноплянка взяв собі новий номер у "Севільї", віддавши свій новачку

Нагадаємо, Коноплянка забив 8 голів і віддав 9 результативних пасів у 52 матчах першого сезону в "Севільї", але переважно виходив на заміну.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях