УКР РУС

Коноплянка продовжив неприємну серію в матчах за Україну до понад 1000 хвилин

10 жовтня 2016 Читать на русском

У матчі 3-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Косово перервалась низка малоприємних серій, але півзахисника "Шальке" Євгена Коноплянки це не стосується.

Екс-дніпрянин не забиває в офіційних матчах за збірну України вже 1020 хвилин – із серпня 2015 року, коли розписався у воротах Білорусі. За цей час гравець, що належить "Севільї", двічі відзначився лише в товариських матчах за збірну. Водночас наставник "синьо-жовтих" Андрій Шевченко зізнався, що задоволений грою Коноплянки.

А тим часом партнер Євгена з протилежного флангу півзахисту Андрій Ярмоленко може похвалитись серйозним бомбардирським досягненням у кваліфікації Чемпіонату світу.

Збірна України розгромила Косово в рамках відбору до ЧС-2018. Ротань забив у 90 матчі в складі збірної України, а Ярмоленко на два голи наблизився до Шевченка в списку бомбардирів "синьо-жовтої" дружини. Перед грою з'явилось відео, як народний депутат Володимир Парасюк опинився в облозі фанів без квитків та "уколов" за цю ситуацію президента ФФУ Андрія Павелка.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях