УКР РУС

Коноплянка: Потрібно виходити на поле з думкою про перемогу

5 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка поділився своїми очікуваннями щодо матчу відбору до ЧС-2018 проти Туреччини.

"Думаю, що задавати питання про мою фізичну готовність потрібно не мені, а тренерському штабу. Я викладаюся, тому не мені оцінювати. Особисто я готовий.

Я вважаю, що виходити на поле і говорити про одне очко, чи як ми будемо оборонятися не правильно. Треба виходити на поле з думкою про перемогу і перемагати, інших цілей у нас немає. Гра покаже, головне психологічно підготовитися. У них відмінний 12-й гравець, але я впевнений, що ми справимося. Чи готовий я пробити пенальті ще раз? Якщо тренери довірять, то я проб'ю", – сказав Коноплянка на передматчевій прес-конференції.

Збірна України проведе два матчі відбору ЧС-2018: 6 жовтня з Туреччиною і 9 жовтня з Косово. Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Цю інформацію у коментарі “Футбол 24” підтвердив й президент ФФУ Андрій Павелко. Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Туреччиною та Косово і вірить, що наша команда переграє опонентів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях