УКР РУС

Коноплянка похвалився раритетним фото з 5-ма партнерами по збірній України: від юнаків до "старперів"

13 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка поділився у соцмережах радощами від перемоги над Фінляндією (1:0) у 4-му турі відбору до ЧС-2018.

"Уже старперчики", – з притаманним йому гумором підписав 26-річний вінгер "Шальке" фото, на якому він, а також Руслан Ротань, Денис Бойко, Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля і Євген Шахов позують зі своїм же фото, але значно давнішим – коли ще він і воротар збірної були одного зросту.

Також Коноплянка відзначив свій внесок у перемогу над фінами (віддав гольовий пас на Артема Кравця) і підтримку в Одесі.

Україна мінімально обіграла Фінляндію в рамках відбору до ЧС-2018. Відео гола та огляд матчу. Андрій Шевченко залишився задоволений результатом гри, а Євген Коноплянка заявив, що готовий не забивати до кінця кар’єри, якщо буде і надалі віддавати такі гольові передачі, як на Кравця. Україна – Фінляндія: найкращі миттєвості – кров Кравця, роздягання Ротаня, селфі з Кучером та усміхнені фанатки. Віктор Циганков став 5-м наймолодшим дебютантом збірної України і 3-м при Шевченку. Дивіться наші оцінки збірної України за гру проти фінів. Нелегка перемога в "атмосферній" Одесі – читайте перші підсумки матчу Україна – Фінляндія. "Поки в голову не дасиш, діла не буде". Реакція соцмереж на матч Україна – Фінляндія.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях