УКР РУС

Коноплянка пережив трансформацію після розмови з Тедеско, – Бундесліга вражена показниками українця

23 серпня 2017 Читать на русском

Офіційний сайт чемпіонату Німеччини відзначає, що півзахисник збірної України став іншим. Євген Коноплянка почав сезон 2017/18 зовсім інакше, ніж попередній.

"Дуже важко, коли ти ключовий футболіст своєї збірної, а у своєму клубі не потрапляєш навіть в заявку на матч. Для мене це був найсильніший психологічний стрес. Я відчував себе абсолютно самотнім у команді", – цитує Бундесліга Коноплянку з посиланням на Bild.

Доменіко Тедеско – несподіваний тренер Шальке, поліглот, який у захваті від трансферу конкурента Коноплянки і був кращим за Нагельсманна

Новий наставник Доменіко Тедеско сказав Євгену, що тепер все починається з нуля. Для тренера Шальке "головним було почути чіткі слова Коноплянки, що він готовий битись за клуб".

Українець набігав майже 11 кілометрів у першому матчі Бундесліги сезону 2017/18, віддав 10 точних пасів з 12. Євген отримав овації стоячи, коли йшов з поля на 89-й хвилині. Не дивно, що Коноплянка потрапив у символічну збірну 1-го туру чемпіонату Німеччини відразу за кількома версіями.

Коноплянка нарешті відчув себе частиною нової сім'ї, підсумовує сайт Бундесліги.