УКР РУС

Коноплянка: Ордець та Кравець – це втрата для нас

7 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка розповів про недобрані залікові пункти національною командою та прокоментував дискваліфікацію Ордеця та Кравця.

"Тема недобраних очок весь час витає у повітрі. Буквально зараз розмовляли з Кравцем про це. Взяти ту ж першу гру з Ісландією, коли я не реалізував пенальті в кінці матчу. Та й в гостях у цієї збірної могли здобути хоча б очко. Але це все "могли", "могли", "могли". Якби все збувалося, ми б всі ставали б тими, ким захотіли б. Але це нереально, це – життя. Так що просто дивимося вперед.

А я і не знав, що Ордець і Кравець не зіграють в наступному матчі. Так, це втрата для нас. З іншого боку, я знаю, що Ракицький вже повернувся в стрій і готовий до нас приєднатися. А взагалі, впевнений, що на кожній позиції у нас завжди знайдеться футболіст, який зможе замінити вибулого партнера. У нашій збірній зараз дуже хороша конкуренція", – цитує Євгена Коноплянку Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. У матчі точно не зіграє Нікола Калініч та ще декілька гравців.