УКР РУС

Коноплянка офіційно представлений в якості гравця "Севільї"

20 липня 2015 Читать на русском

Презентація Євгена відбулась на "Рамон Санчес Пісхуан" ополудні за іспанським часом.

Півзахисник збірної України вперше поспілкувався із іспанськими журналістами, щоправда, допомагав йому у цьому перекладач. 

"У мене було безліч пропозицій. Мені до душі стиль гри "Севільї". Я тут два дні і мені все подобається. Я думаю, що наступний трофей, який має виграти команда - це Ліга чемпіонів. Що стосується мене особисто, хочу виграти всі титули",- розповів Коноплянка.

Проте новобранець "Севільї" відмовився відповідати на запитання про свій фізичний стан. Нагадаємо, що Євген не взяв участі у вчорашньому тренувальному поєдинку андалусців.

"Про свій фізичний стан говорити не буду, його оцінить головний тренер Унаї Емері. Я в порядку, я тренувався і відчуваю, що готовий допомогти команді. Якби я міг говорити іспанською мовою, я б почувався як вдома. Хочу подякувати команді за прийом. Постараюся в найближчому майбутньому давати інтерв'ю іспанською," - цитує Коноплянку офіційний сайт "Севільї".

Проте не обійшлось без казусу, коли один з журналістів запитав нашого хавбека щодо виступів іншого українця Яковенка у "Малазі". Однак перекладач якимось дивом сплутав Олександра із Андрієм Ярмоленком. У відповідь на помилку Конопа лише посміявся.