УКР РУС

Коноплянка і Зінченко з шансами на основу, Лунін проти Барселони, кубкова битва лідерів АПЛ – 5 топ-матчів мідуїку

25 вересня 2018 Читать на русском
Автор: Тарас Котів

"Футбол 24" відібрав для вас європейські матчі посеред тижня, які не варто пропускати. Українські легіонери можуть отримати шанс у чемпіонатах та кубкових турнірах.

Фрайбург – Шальке

Трансляція матчу на MEGOGO, текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24" (25 вересня, 21:30).

Чому потрібно подивитися: Євген Коноплянка пропустив матч з Баварією і вийшов тільки на заміну проти Порту в Лізі чемпіонів. Особливих результатів без українця Шальке не показує, і для Доменіко Тедеско саме 28-річний екс-дніпрянин може стати рятівною паличкою для збереження тренерської посади. Німецькі ЗМІ (WA та Focus) прогнозують, що Коноплянка повернеться в основу. Євген давно не показував результативної гри на клубному рівні (востаннє ще 5 місяців тому, 22 квітня гол плюс пас у Кельні), а його Шальке на дні таблиці Бундесліги. Пора нарешті виходити і показувати клас.

Дно Бундесліги, втрата козирів і напружена атмосфера в команді Коноплянки: чому Шальке провалився на старті сезону

Тим паче, що Фрайбург – команда, яка пропустила найбільше в сезоні (9 голів) і втекла від кобальтових лише на 4 бали. Календар Шальке на старті сезоні був гірше нікуди – клуби, які посідають 1, 2, 5 і 6 місця, тобто в єврокубковій зоні. Гра з Фрайбургом покаже, чи криза настільки потужна, чи це просто невдалий збіг обставин.

Прогноз "Футбол 24": 1:2.

Оксфорд Юнайтед – Манчестер Сіті

Телетрансляція в Україні не запланована, матч стартує 25 вересня о 21:45

Чому потрібно подивитись: Олександр Зінченко може отримати перший шанс зіграти за Манчестер Сіті в сезоні 2018/19. Manchester Evening News та City Watch прогнозують, що на матч 1/16 фіналу Кубка англійської ліги Хосеп Гардіоли підготує значні зміни у стартовому складі. Український півзахисник може навіть вийти зі стартових хвилин, щоправда, на позицію лівого захисника. Раніше Зінченко непогано себе проявляв на кубковому рівні. Час настав, і аутсайдер третього за класом дивізіону – саме те, що потрібно.

Прогноз "Футбол 24": 1:3

Леганес – Барселона

Телетрансляція на MEGOGO, онлайн-трансляція на "Футбол 24" (26 вересня, 21:00)

Чому потрібно подивитись: Андрій Лунін має мізерні шанси, будьмо відверті, навіть просто потрапити в заявку на матч. Чомусь нашого воротаря не злюбив головний тренер Леганеса Мурісіо Пеллегріно. Однак воротар, який належить Реалу, гаряче вболіватиме за свій тимчасовий клуб і проти одвічного суперника Мадрида. Барса вперше в сезоні втратила очки. Через суддівство здали нерви навіть в її розважливого наставника Ернесто Вальверде. Якою буде відповідь каталонців?

Леганес на дні Прімери, команда набрала лише 1 бал за 5 турів, має третій найгірший показник пропущених голів, але тренер не збирається нічого міняти як мінімум у воротах, де дає шанси проявити себе обраному ним у 6-8 матчах. Таке враження, що Луніна його хтось змусив взяти насилу. Що ж, подивимось, як себе покаже досвідчений Куельяр проти Барси. Чи, може, трапиться щось непередбачуване, і Лунін увірветься в основу?

Прогноз "Футбол 24": 1:3

Лунін повинен відіграти за Леганес щонайменше 15 матчів – Реал розчарований ситуацією українця

Ліверпуль – Челсі

Телетрансляція в Україні не запланована, онлайн-трансляція на "Футбол 24" (26 вересня, 21:45)

Чому потрібно подивитись: Ліверпуль і Челсі – лідери АПЛ і, можливо, головні претенденти на чемпіонство, крім Манчестер Сіті. Команда Клоппа набрала максимум очок після 6 турів. Лондонці втратили перші пункти лише в матчі з Вест Хемом Ярмоленка. Якими вони постануть в цій дуелі? Хто зазнає першої поразки в сезоні? Хоч це і другосортний турнір, буде гаряче.

Прогноз "Футбол 24": 2:2.

Севілья – Реал

Телетрансляція в Україні поки не запланована, онлайн-трансляція на "Футбол 24" (26 вересня, 21:45)

Чому потрібно подивитись: Реал переживає справжнє пекло у Севільї на Рамон Санчес Пісхуан. Жодній іншій команді "королі" не програють так часто: 12 разів за 20 останніх матчів. Навіть на полі Барселони програли за цей же період на 5 ігор менше, а виграли на 1 більше! Ще одна велика проблема Хулена Лопетегі – календар. Реал повинен зіграти 4 матчі за 13 днів, з яких 3 – на виїзді. А перед цим значна частина гравців полетіла на вручення нагород ФІФА The Best. Ворогу не побажаєш. Ще й Севілья нинішня – просто божевільна команда, яка виграла 2 останні матчі з різницею 11:3. А 6 поразок мадридців у 8 останніх матчах на Пісхуані чого варті!

Прогноз "Футбол 24": 3:2

Бонус: Ярмоленко в ролі запасного vs. Мансфілд

Фактично з попереднього кубкового матчу почалось відродження українського вінгера Вест Хема. Андрій Ярмоленко доволі продуктивно зіграв проти Вімблдона в 1/32 фіналу, але тоді він був резервістом. Тепер ролі помінялись, і вже українець має всі шанси отримати відпочинок і опинитись у запасі на гру Кубка ліги проти Мансфілда, адже попереду "молотів" чекає Манчестер Юнайтед в АПЛ. Утім Мануель Пеллегріні також не захоче ганьбитись вдома проти останньої команди 4-ї ліги – поразки чи навіть нічиєї ніхто не зрозуміє. Матч стартує 26 вересня о 21:45 за Києвом.

Ярмоленко конфузиться проти Челсі, Мессі упускає гол року, Роналду відповідає УЄФА та ФІФА: головні підсумки євровікенду