УКР РУС

Коноплянка: Хорватія є фаворитом у матчі з Україною "на папері"

19 березня 2017 Читать на русском

Євген Коноплянка розповів про очікування від матчу Хорватія – Україна.

"Матч буде дуже важким, адже Хорватія має потужну команду і грає вдома. Це буде один з найважливіших матчів кваліфікації.

Мабуть, "на папері" Хорватія є фаворитом в матчі з Україною. По-перше, хорвати грають вдома. По-друге, всі футболісти стабільно виступають у провідних клубах Європи.

Україна втратила важливі очки у поєдинках з Ісландією та Туреччиною. Сподіваюсь, більше такого не повториться. Думаю, Хорватія вийде на ЧС-2018, не важливо з 1-го чи 2-го місця.

Найнебезпечніший гравець Хорватії? Я не стану виділяти Модріча чи Манджукіча, адже у них всі футболісти світового рівня, там немає слабких виконавців.

Калініч? Ми підтримуємо дружні стосунки з часів "Дніпра". Він – топ-форвард. Бажаю йому якомога більше забивати, але не у грі з Україною.

Не можна списувати з рахунку і Туреччину з Ісландією. Ці команди також до останнього будуть битись за путівку на ЧС-2018. Але Україна, в першу чергу, має стежити за своєю грою і здобути перемоги у якомога більшій кількості матчів", – цитує Коноплянку видання SportskeJutarnji.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Наша збірна відправилась на збори в Австрію, де базуватиметься до 22 березня. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч

, а також у Viber