УКР РУС

КоноДзадза, або Навіщо нам валеріанка. Найкращі меми про Євгена Коноплянку

29 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

Євген Коноплянка – хлопець веселий. Тому "Футбол 24" підготував особливий матеріал з нагоди 27-річчя півзахисника "Шальке" і збірної України.

Масова культура мемів із Євгеном Коноплянкою стартувала ще тоді, коли гравець виступав за "Дніпро". Чутки регулярно підкидали в інфопростір інтерес до українського футболіста з боку відомих європейських клубів. Через кілька місяців ця тема остогидла. Пішли приколи.

Нарешті – трансфер у "Севілью"! Євген так і не зумів вибороти стабільне місце в основі команди Унаї Емері. А це – нові приколи "со слезами на глазах".

Прімера – абсолютно новий рівень не тільки футболу, а й публічності. Коноплянці довелося розвивати свої мікроблоги в Instagram, Facebook і Twitter. Це поклало край одному фейковому, проте дуже стьобному аккаунту. Пам'ятаєте його?

Перехід у "Шальке" співпав із стартом збірної України у відборі до ЧС-2018. Матч проти Ісландії. Коноплянка не реалізував пенальті, чим дав підстави жартівникам провести паралель із трагікомічним промахом Сімоне Дзадзи на Євро-2016. Плюс – Женя засів на лаву у новому клубі. Хоча який це плюс, лише мінус.

Та ми однаково його любимо, не зважаючи на промахи і спад у кар'єрі. Правда ж?

Ну як вам меми, панове?

Сторінка автора у Facebook

Чому завершився севільський роман Коноплянки, або Adios по-чилійськи