УКР РУС

Конфлікт стратегій - у Лондоні знову неспокійно. Анонс 7 туру АПЛ

6 жовтня 2012 Читать на русском

Матч між "Вест Хемом" та "Арсеналом" має всі шанси, щоб стати центральною подією туру.

Однак не лише на "Аптон Парку" буде гаряче. Ньюкасл, Ліверпуль, Манчестер - в цих містах також пройдуть поєдинки підвищеного інтересу. Коротко про них і не тільки...

"Ман Сіті" - "Сандерленд"

Важкий зараз чемпіон, важкий... З дортмундською "Борусією" підопічні Манчіні врятувалися лише на останніх хвилинах. Не факт, що з командою Мартіна О'Ніла буде легше. "Коти" мають перевагу в статистиці останніх матчів проти "Сіті", до того ж, в новому сезоні ще не поступалися.

Попередні матчі: 0:1 (Бент), 5:0 (Джонсон, Тевес, Сілва, Вієра, Туре), 0:1 (вон Чжі), 3:3 (Балотеллі-2, Коларов - Ларсон-2, Бендтнер)

Прогноз "Футболу 24": 3:1

"Челсі" - "Норвіч"

"Аристократи" смачно, візуально легко впоралися з "Нордшелландом" в Лізі чемпіонів. Тож на "канарок" сили ще залишилися. Команда з Норвіча йде поки що без перемог, а це не може не гнітити як футболістів, так і Кріса Хьютона. Мимоволі думки про відставку закрадаються, а в паніці працювати ще важче.

Попередні матчі: 3:1 (Босінгва, Лампард, Мата - Холт), 0:0

Прогноз "Футболу 24": 2:0

"Суонсі" - "Редінг"

"Лебеді" вже чотири матчі без перемог, "роялісти" - всі п'ять. А тому на "Ліберті" маємо своєрідний "матч життя". І хоча чемпіонат лише набирає обертів, а зона вильоту лише умовна, прямувати на останніх сходинках не хоче ніхто.

Прогноз "Футболу 24": 2:2

"Вест Бромвіч" - КПР

У минулому сезоні ці команди були приблизно однієї вагової категорії. Зараз, зважаючи на ту кількість резонансних придбань у міжсезонні, "обручі" мали б переважати "Вест Бром", натомість у турнірній таблиці бачимо зовсім іншу картину. І все ж, рано чи пізно крига повинна скреснути. "Хоторнс" не завжди допомагає своїй команді рідною аурою. Достатньо пригадати минулий сезон.

Попередні матчі: 1:1 (Лонг - Хельгюсон), 1:0 (Дорранс)

Прогноз "Футболу 24": 1:2

"Віган" - "Евертон"

Гол, який пропустив на цьому стадіоні Тім Ховард, напевно й досі сниться йому у жахіттях. М'яч спокійно летів у рукавички, однак, вдарившись об газон, різко змінив напрямок польоту, шмигнувши в сітку. Можливо, дещо заспокоїть емоції голкіпера сьогоднішня перемога. "Евертон" - очевидний фаворит цього протистояння.

Попередні матчі: 0:0, 1:1 (Н'Зогбія - Бейнс), 1:3 (Ді Санто - Ягелка, Веліос, Дренте), 1:1 (Ховард, автогол - Анічебе)

Прогноз "Футболу 24": 0:1

"Вест Хем" - "Арсенал"

Ми встигли за ними засумувати. Ще кілька років тому, коли команди Венгера та Аллардайса сходилися на одному полі, журналісти потирали руки, знаючи, що фахівці обов'язково обміняються "шпильками" не прес-конференції. Сіль протистояння - в абсолютно різних ігрових концепціях. І хоча "примітивний" футбол Біг Сема, начебто, приречений на фіаско, його команди "чомусь" доволі часто відбирають очки в "канонірів".

Попередні матчі: 0:1 (Сонг), 0:3 (ван Персі-2, Волкот)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"Саутгемптон" - "Фулхем"

"Святі" вже привчили вболівальників, що на їх матчі очікуєш, наче на свято. А й справді, це свято відкритого футболу - "Сотон" багато забиває, проте кволість захисної лінії призводить до ще більшої кількості пропущених. "Фулхем" з категорії тих команд, які можуть боляче покарати за таку легковажність.

Прогноз "Футболу 24": 1:2

"Ліверпуль" - "Сток Сіті"

"Червоні" продовжують набивати гулі, щоправда, фахівці констатують покращення якості гри цієї команди. Тобто, можна припустити, що покращення (не фіктивне, з укрполітики, а справжнє) вже незабаром принесе плоди у вигляді перемог. Зі "Стоком", вочевидь, воно ще не настане - Тоні Пюліс знає можливості "Ліверпуля", як свої двадцять пальців на чотирьох кінцівках.

Попередні матчі: 0:2 (Фуллер, Джонс), 2:0 (Мейрелеш, Суарес), 0:1 (Волтерс), 0:0

Прогноз "Футболу 24": 0:0

"Тоттенхем" - "Астон Вілла"

Три перемоги поспіль, зокрема й на "Олд Траффорд", солідна гра з "Панатінаїкосом" в Лізі Європи... Схоже, Віллаш-Боаша починають любити та поважати на "Вайт Харт Лейн". "Астон Вілла" наче не повинна стати серйозним бар'єром для "шпор". Тим паче, між головним форвардом "вілланів" Дарреном Бентом і наставником Полом Ламбертом, подейкують, пробігла чорна кішка.

Попередні матчі: 2:1 (ван дер Варт-2 - Агбонлахор), 2:1 (ван дер Варт-2 - Олбрайтон), 2:0 (Адебайор-2), 1:1 (Адебайор - Кларк)

Прогноз "Футболу 24": 3:0

"Ньюкасл" - "МЮ"

Останній візит "дияволів" на "Сент-Джеймс Парк" виявився для команди Фергі просто катастрофічним. Щось подібне може відбутися й тепер - оборона "МЮ" аж ніяк не зміцніла з часів того матчу. Натомість буде надзвичайно цікаво простежити за протистоянням атакувальних ліній команд. Ба/Сіссе проти Руні/ван Персі - чекаємо на гольову феєрію?

Попередні матчі: 0:3 (Бербатов, Флетчер, Гіггз), 0:0, 1:1 (Ба - Чічаріто), 3:0 (Ба, Кабай, Джонс, автогол)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

У другому турі протистояння "редакція-читачі" граємо з Ігорем Лютим. Минулого тижня, нагадаю, читач Віталій Замелюк дав справжній бій автору цих рядків, проте поступився з рахунком 8:10. Як буде цього разу? До слова, прогноз Ігоря Лютого доволі безкомпромісний - жодної нічиєї.

Ман Сіті - Сандерленд - 2:0
Челсі - Норвіч - 2:0
Суонсі - Редінг - 2:1
Вест Бромвіч - КПР - 2:1
Віган - Евертон - 1:2
Вест Хем - Арсенал - 1:2
Саутгемптон - Фулхем - 1:2
Ліверпуль - Сток Сіті - 3:1
Тоттенхем - Астон Вілла - 1:0
Ньюкасл - МЮ - 1:2

Олег Бабій, Футбол 24