УКР РУС

Комітет з етики і чесної гри та його керівник Кочетов повністю себе дискредитували, – Палкін

7 грудня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував рішення Комітету з етики і чесної гри у справі директора департаменту "Динамо" по роботі з громадськістю та ЗМІ Миколи Несенюка.

"Дорогі друзі. Заяви, подібні тим, які дозволив собі представник "Динамо" Несенюк – розколюють наше суспільство, а рішення Комітету ФФУ з етики та чесної гри такі заяви виправдовують і жодним чином не сприяють нормалізації ситуації в країні.

Вважаю, що Комітет і його керівник Кочетов повністю себе дискредитували, розписалися у своїй профнепридатності і дилетантстві.

І це рішення не проти "Шахтаря" і наших уболівальників, це рішення проти логіки, моралі та здорового глузду. Плювок в тих, хто хотів би хоч якось формувати порядок і відповідальність в нашому футболі.

Так званий "Комітет з етики ФФУ" потрібно або розпустити, або якщо ми хочемо змін, рішуче змінювати людей, змінювати підходи, вимоги та відповідальність", – написав Палкін на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комітет з етики і чесної гри відмовив "Шахтарю" у передачі до КДК справи Несенюка.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу