УКР РУС

Комітет національних збірних оголосив догану Кузнєцову та доручив сформувати новий тренерський штаб

4 квітня 2018 Читать на русском

У вівторок відбулося засідання Комітету національних збірних ФФУ. який, зокрема, розглянув скандальну ситуацію з технічною поразкою збірної України U-17 від сербів через участь у матчі дискваліфікованих гравців.

Комітет національних збірних під керівництвом Мирона Маркевича рекомендував не припиняти дії контракту із головним тренером збірної України U-17 Олегом Кузнєцовим за спортивним принципом, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Кричуща недбалість тренерського штабу". Мирон Маркевич – про скандал навколо збірної України U-17 і підсумки службового розслідування

Проте, керманич юнацької збірної отримав догану за неналежний рівень контролю за діями підлеглих у тренерському штабі, а також має тепер сформувати новий тренерський штаб збірної України U-17.

Крім цього, комітет ухвалив ще два рішення. Перше стосується внесення змін до календаря підготовки збірної України U-19 – команда під керівництвом Петракова має зіграти контрольний матч у рамках підготовки до Євро-2018. Друге ж рішення стосується футболістів, які були визнані такими, що брали участь у маніпулюванні результатами матчів. Їх більше не викликатимуть до національних збірних.

"Безглузда помилка" – як експерти та Україна U-17 реагують на технічну поразку, що відібрала в нас путівку на Євро-2018