УКР РУС

Комітет етики та чесної гри ФФУ не буде перевіряти гравців на детекторі брехні

26 травня 2017 Читать на русском

На засіданні Комітету етики та чесної гри ФФУ був присутній представник 6 гравців ФК Арсенал-Київ, яких клуб відсторонив від тренувань та матчів, Олег Печорний.

Мова йде про відсторонених клубом гравців Сергія Сітало, В'ячеслава Турчанова, Олексія Майданевича, Сергія Семенюка, Максима Костюченка та Олександра Аксьонова, які брали участь в матчі Десна – Арсенал-Київ (5:1), який потрапив під підозру Комітету етики та чесної гри ФФУ.

Арсенал-Київ відсторонив 6 футболістів через підозри у договірному матчі

Печорний запропонував, щоб вказані гравці пройшли перевірку на детекторі брехні в стінах ФФУ. Але представники Комітету етики вирішили, що не будуть використовувати такий метод при розгляді справ. Іноземні члени Комітету етики підтвердили, що зазначений спосіб не використовується за кордоном при розгляді справ за підозрою в договірних матчах, в першу чергу, в Італії.

Таким чином, Комітет етики та чесної гри ФФУ не буде використовувати детектор брехні при розгляді справ за підозрою у договірних матчах.

Жест Бернарда. Комітет етики попередить бразильця

Нагадаємо, матч Першої ліги Десна – Арсенал-Київ (5:1) потрапив під підозру Комітету етики та чесної гри ФФУ. За словами голови Комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранки, в лайві на цей матч були поставлені надзвичайно великі суми.