УКР РУС

Коментатор Орлов: Жоден футболіст "Зеніта" не прогресує за Луческу, команда порожня всередині

10 квітня 2017 Читать на русском

Відомий російський коментатор Геннадій Орлов прокоментував роботу екс-наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу в "Зеніті".

"Я коментатор і можу тільки констатувати те, що бачу. У цій команди немає душі. Вона порожня всередині. Психологічно не готова вести боротьбу. Всі начебто біжать, намагаються хтось щось робить. Вийшло – не вийшло... Але найсумніше не це. Робота тренерського штабу. Немає нутра, внутрішнього заведення для команди.

Немає душі команди. Халк був таким ж. Він тягнув на собі "Зеніт". Тимощук схожий на справжнього "заводилу". А зараз таких немає в "Зеніті"! Ну немає і все. Не знаю, чи шукав Мірча контакт з футболістами чи ні. Просто суджу по результату. Де продукт?

Чемпіонство "Зеніта"? З такою-то грою? Вони можуть зібратися на один матч. Думаю, зі "Спартаком" покажуть, на що дійсно здатні. Але загальна картина... І хто за це відповідає? Тренер, тут двох думок бути не може.

Скільки ще залишилось Луческу тренувати пітерців? Ой, на цю тему я навіть не хочу говорити. Все вирішує керівництво клубу. Думаю, воно визначиться в кінці чемпіонату.

Прогрес? Спочатку приїхав Джуліано. Добре виглядав, а зараз він теж не грає. По факту – ніхто, жоден футболіст. Луньов непоганий, але він прийшов з іншої команди", – розповів Орлов.

Луческу кинув шапку на поле у матчі "Зеніт" – "Анжи"

Луческу: Я не тримаюсь за контракт з "Зенітом"

, а також у Viber