УКР РУС

Команда Тотті ледь уникнула розгрому. "Рома" - "Кальярі" - 2:4. ВІДЕО. ФОТО

2 лютого 2013 Читать на русском

Після катастрофічної помилки свого воротаря на початку другої половини і за рівного рахунку команда Земана не змогла оговтатись, посипалась і ледь не зазнала повної ганьби.

Орендований у львівських "Карпатах" Даніло Авелар навісив з лівого флангу - звичайнісінька робоча ситуація для стража воріт, голкіпер господарів мав спокійно забирати м'яча. Однак снаряд по-зрадницьки вислизнув із рук Мауро Гойкоечеа і закотився у сітку. За 7 хвилин був уже нокдаун від 25-річного нападника гостей Марко Сау, який зіграв просто дивовижно на "Олімпіко".

Тож навіть кмітливий гол низом зі штрафного у виконанні капітана Франческо Тотті не допоміг. Усе, на що спромоглись "вовки" за 45 хвилин другого тайму, це відзначитись на 93-й хвилині. Один з найгірших матчів "Роми" у сезоні. До речі, "джаллороссі" не можуть перемогти у Серії А вже 5 матчів поспіль. А днями навіть поповзли чутки про відставку Зденека Земана. "Рома" залишається восьмою - 34 пункти.

Тоді як у "Кальярі" ситуація протилежна. Команда, в якій ще недавно були суттєві затримки зі зарплатнею, провела блискучий поєдинок і сповна помстилась за технічну поразку 0:3 в першому колі, якою сардинців покарали за дії президента клубу. Відтак підопічні Іво Пульги продовжили серію без поразок до 4-х матчів. "Кальярі" набрав 24 бали, що допоможе сардинцям відірватися від зони вильоту.

"Рома" - "Кальярі" - 2:4 (1:1)

Голи: Тотті, 35, Маркінью, 90+3 - Найнголлан, 3, Гойкоечеа (46, автогол), Сау, 53, Пізано, 71

Попередження: Тачідіс, 33, Піріс, 87, Ламела, 90 - Найнголлан, 20, Авелар, 27

Нічне жахіття Мауро Гойкоечеа в кадрах