УКР РУС

Колос купив 10 апаратів штучної вентиляції легенів для лікарень Київської області

18 березня 2020 Читать на русском

Президент Колоса Андрій Засуха розповів про допомогу медичним закладам Київської області у боротьбі з коронавірусом.

"Повинні поставитися з розумінням до заходів, яких вживає влада. Колос усіма командами призупиняє тренувальний процес, як того вимагає указ уряду України. Ми не можемо зупинити роботу нашої агрофірми "Світанок" (спонсор Колоса. – примітка), однак вживаємо всіх можливих заходів, щоб наші співробітники і їхні сім'ї перебували у максимальній безпеці.

Два клуби УПЛ оголосили про введення карантину

Відповідально ставимося до проблеми і робимо все, щоб боротьба з пандемією в нашому регіоні була максимально ефективною. Колос і "Світанок" закупили для Васильківської, Фастівської та Білоцерківської районних лікарень 10 сучасних апаратів для штучної вентиляції легень, які, крім традиційних, мають 8 розширених режимів роботи; забезпечили медичний персонал лікарень всіма необхідними засобами індивідуального захисту і придбали медикаменти для максимально ефективної роботи установ під час карантину.

Колос і я особисто ніколи не залишимося осторонь від цієї дуже серйозної для нас всіх проблеми. Ми були, є і будемо однією великою родиною. Друзі, бережіть себе і своїх близьких, тому що немає нічого ціннішого за життя", – сказав президент Колоса клубній прес-службі.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА