УКР РУС

Колос – Динамо: онлайн-трансляція матчу УПЛ – 2 великі камбеки в команді Шовковського, яких чекали не один місяць

24 травня 2023 Читать на русском

Колос приймає Динамо у 28 турі чемпіонату України. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Київ прагнув реабілітуватися за нульову нічию, якою завершився поєдинок першого кола. Матч, як і онлайн-трансляція Колос – Динамо на "Футбол 24", стартує о 13:00. Команда Шовковського зберігала хіба що теоретичні шанси на третє місце. Під орудою тимчасового тренера динамівці виграли 4 матчі, а програли – 1. Суперник із Ковалівки взагалі вже не виконує особливих турнірних завдань. Де дивитися матч Колос – Динамо онлайн? Гру транслює Setanta Sports+.

Колос – Динамо: анонс і прогноз на матч УПЛ

Уперше за майже пів року в основі киян виходить після серйозної травми голкіпер збірної України Георгій Бущан. Інша зміна після погрому Олександрії вимушена. Ерік Рамірес замінив дискваліфікованого Владислава Ваната. Цікаво, що капітан Сергій Сидорчук починає на лаві запасних після непоганого матчу, який видала пара Андрієвський/Шепелєв у центрі поля. Також уперше за 8 з половиною місяців до заявки потрапив Микола Шапаренко.

Колос: Волинець – Золотов, Чоботенко, Чорноморець, Ємець – Богданов, Оріховський – Ільїн, Мякушко, Болбат – Безбородько

Динамо: Бущан – Тимчик, Сирота, Дячук, Вівчаренко – Шепелєв, Андрієвський – Перріс, Буяльський, Кабаєв – Рамірес