УКР РУС

Коломойський: Порошенко смсками вітав мене з перемогами "Дніпра" (ВІДЕО)

30 травня 2015 Читать на русском

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський розповів про емоції після фіналу Ліги Європи, а також футбольні стосунки з президентом України Петром Порошенком.

"Посмішка при нагородженні "Дніпра" срібними медалями Ліги Європи? Якщо усміхнений, то це не означає, що я задоволений. Після програшу не заходив у роздягальню до команди. Я взагалі ніколи не ходжу роздягальну до команди і не спілкуюсь з нею. В мене такий принцип. Я противник цих "комсомольських зібрань" і всіх проявів нашого радянського минулого. Я ніколи не організовую ніяких зібрань, не тупаю ногами. Треба відноситись до спорту, як до професії. І люди, які займаються цією професією, отримують за це зарплату і вони, повірте мені, хочуть бути найкращими у своїй справі.

Щодо забобонів, то я сповідую іудейську релігію, яка говорить про те, що існує лише один бог, а всього іншого не існує. У всілякі прикмети я не вірю.

Відхід з посади губернатора Дніпропетровщини? Це як гора з плечей. Можливо, навіть потрібно раніше залишити цю посаду. Зараз ситуацію нормалізувалась і питання вирішуються більше дипломатичним шляхом.

Казали, що президент України планував прийти на фінальний матч Ліги Європи. Можливо, він не приїхав через те, що він був на двох попередніх матчах "Дніпра". І якщо б він був присутнім на фіналі, то могли сказати, що такий результат через нього. А могли б сказати, що ми перемогли "Севілью" через те, що якраз Порошенко приїхав на гру. Тому тут такий тонкий момент. Він приходив і на матчі "Динамо". Але я точно знаю, що він вболівав за "Дніпро", адже після кожної гри він мене вітав з перемогами команди смсками. Він все ж таки публічна персона і його візит міг бути розцінений неправильно", - сказав Коломойський.