УКР РУС

Коломойський: Для Ахметова "Донбас Арена", як його дитина

23 липня 2015 Читать на русском

Президент "Дніпра" Ігор Коломойський розповів про спілкування із іншими українськими олігархами, які мають прямий стосунок до футболу.

"З Ахметовим спілкуємося. Тиждень тому останній раз говорили. Два рази. Все у нього в порядку. Він захоплений футболом. Страждає через футбол. Він же поїхав не в Москву, а в Київ. Для Ахметова його "Донбас Арена", це як його дитина. Він туди грошей вклав разів в десять більше, ніж я в "Дніпро". Ну це питання підходу і прагматизму.

Я вам можу сказати, про що ми говорили з Ахметовим. Особисто він мені не сказав, що йому робили непристойні пропозиції (мова йде про примусовий продаж активів, які в часи Януковича купив Ахметов, - ред.).

З Курченком давно не спілкувався. Прочитав у ЗМІ, що там Пашинський і компанія забрали його нафтопродукти, то хотів написати йому: "Ну шо? А ти мене звинувачував". (Курченко в телефонній розмові заявляв, що це Коломойський забрав його нафтопродукти, які залишилися в Україні, - ред.).

Справи у Курченко зараз не дуже. Не знаю, як в Криму (мова про постачання нафтопродуктів компаніями Курченко з Росії та придбання місцевої мережі заправок, - ред.). Знаю, що там, в Луганську, він намагався щось робити, але там йому дали 24 години, щоб забрався. Там важка ситуація була", - сказав Коломойський.

Нагадаємо, вчора Ігор Коломойський заявив, що "Дніпро" хоче отримати 10 мільйонів євро від перепродажу Коноплянки.