УКР РУС

Коломоєць: Я буду самокритичним, хотілося б зіграти краще

11 листопада 2017 Читать на русском

Нападник збірної України Юрій Коломоєць прокоментував перемогу національної команди над Словаччиною і свій дебют за збірну.

Товариські матчі
завершено
-

"Я буду самокритичним, хотілося б зіграти краще. Добре, що головний тренер задоволений моєю грою – це найголовніше. У мене був момент у першому таймі, я забарився, почав шукати передачу. Треба було бити по воротам. Можливо, якби пробив, то забив би гол. Це був би ідеальний дебют. Впорався я чи ні, повинен вирішувати головний тренер. Старався виконувати те, що від мене вимагав Андрій Шевченко. Десь виходило, десь ні, але всі сили віддавав на полі.

Безумовно ми продемонстрували свій характер, на то ми і збірна України. Пропустили перший гол зі стандарту, але забили двічі. І, я вважаю, контролювали хід гри. Досягли позитивного результату, він сьогодні є важливим. Для того, аби дивитись у майбутнє і бути впевненими у своїх силах, ця перемога була потрібна.

Звичайно я покидаю збірну у гарному настрої. Зараз потрібно трохи відпочити і зконцентруватись на грі у чемпіонаті за свій клуб. Щодо наступного виклику, то це не мені вирішувати. Моє завдання – виходити на поле в чемпіонаті та показувати на що я здатен. Якщо буде стабільність, то, сподіваюсь, отримаю виклик і на наступний збір національної команди", – сказав Юрій Коломоєць в ефірі каналу "Футбол 2".

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі перемогла Словаччину на “Арені Львів” (2:1). Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди, Ян Козак також поділився емоціями після гри. Дивіться відео голів та огляд матчу.