УКР РУС

Коломоєць: Минулий рік запам’ятаю на все життя

9 січня 2018 Читать на русском

Нападник Ворскли Юрій Коломоєць згадав про 2017 рік та поділився очікуваннями від навчально-тренувальних зборів полтавської команди.

"Минулий рік запам’ятаю на все життя. Чи не кожен футболіст мріє зіграти за головну команду своєї країни. Мені випала така честь, за що я вдячний тренерам Ворскли, моїм партнерам по команді, наставнику збірної – Андрієві Миколайовичу Шевченку.

Пердута: При Павлові ми і до Різдва вже бігали кроси

Потрібно ще чимало працювати над собою, вдосконалюватись, аби можна було розраховувати на такий виклик і наступного разу. Хочеться, аби мій дебют не лишився лиш одним спомином. Коли приїхав додому, у Кривому Розі, кого б не зустрічав, всі задавали одне й те ж запитання, тому забути не вийшло б (посміхається).

Ворсклі у жодному разі не можна зупинятися. Ми знаємо нашу реальну силу, віримо в те, що нам до снаги виконувати найамбітніші завдання. Треба буде чимало попітніти на тренувальних зборах. У перші дні нового року уважно дослухаємось до порад наших тренерів, як потрібно себе готувати до справжніх навантажень. Атмосфера в колективі чудова, цьому, мабуть, посприяв і попередній успішний рік, особливо його завершення", – розповів Коломоєць офіційному сайту Ворскли.