УКР РУС

Колишній "Святий", гей з Бельгії і прекрасна півзахисниця "Нюрнберга". Хто з футболістів зробив кар'єру в порноіндустрії

22 березня 2016 Читать на русском

Захисник німецького "Гамбурга" Йохан Джуру став продюсером фільму, в якому сам же і знявся в еротичній сцені. "Футбол 24" з'ясовував, хто ще з футболістів проміняв зелені газони на "полуничку", проявивши себе в "дорослому жанрі" кіно.

Екс-гравці лондонського "Арсеналу" Йохан Джуру і Бакарі Санья, а також колишній форвард "Манчестер Юнайтед" Луї Саа в ролі продюсерів створили повнометражний фільм французькою мовою "N.O.L.A Circus". Прем'єра - влітку 2016 року. Джуру на цьому не зупинився і знявся в своєму ж фільмі в еротичній сцені. У цьому він не став першопрохідцем. Хто ще займався подібним до нього, з'ясовував "Футбол 24".

Батько сказав: "Давай, синку, нужбо!"

Денні Маунтін і його дружина-колега Міа Малкова

Ніхто не знає, чи став би коли-небудь Денні Маунтін зіркою футболу всесвітнього масштабу, але знаменитістю він вже є. Вихованець "Саутгемптона", якому пророкували успішну кар'єру професіонала, через важку травму коліна закінчив з футболом в 17 років. Але не зажурився, а знайшов себе в іншій сфері. Ну, в зооовсім іншій! Нині Денні Маунтін - процвітаючий порноактор, зірка "фільмів для дорослих". На його особистому рахунку - понад 600 ролей, а на банківському - більш 1,5 мільйонів доларів гонорарів. Маунтін - найуспішніший британський порноактор.

У бізнес цей потрапив випадково. Візитку з телефоном, за яким треба було прийти на кастинг, вручили його дівчині. Вона жартома запропонувала піти на проби Денні. Той жартома погодився, пішов і ... пройшов!

У мене не було ніяких проблем з тим, щоб виконати свої функції перед телекамерою. Біда була, коли мене попросили щось говорити в об'єктив. Тут я починав моторошно соромитися.

На щастя для Денні, діалоги - не головне в його професії.

Мама у мене консервативних поглядів. Спочатку вона мій вибір професії не схвалила, звикала кілька місяців. Зате батько сказав: "Давай, синку, нужбо!"

Так розповідає про реакцію близьких людей з приводу його вибору Денні Маунтін. Нині він постійно живе в американському Лос-Анджелесі, одружений вдруге (обидва рази брав за дружину соратниць по бізнесу, порноактрис), продовжує зніматися. А ще грає в футбол за команду "Голлівуд Соккер" разом з Вінні Джонсом і Джейсоном Стетхемом.

Життям своєї задоволений. За футболом сильно не сумує, хіба що продовжує вболівати за "Святих" (прізвисько "Саутгемптона") і "Манчестер Юнайтед".

Відео ми, з вашого дозволу, тут публікувати не будемо. При бажанні, самі знайдете в інтернеті за запитом Danny Mountain.

Єва і її "м'ячі"

А ось в задоволенні показати вам відео Єви Рооб відмовити собі не можемо. Там є на що подивитися (18+)!

Відома також під псевдонімом Саміра Саммер (Samira Summer), ця ефектна блондинка намагалася зробити кар'єру футболістки, виступаючи за клуб "Нюрнберг" на позиції півзахисника (півзахисниці?).

А так як була спортсменкою-напіврофессіоналкою, то ночами Єва була змушена підзаробляти.

В цьому і була головна проблема. Я поверталася зі зйомок о 5 ранку, а о 10:00 необхідно було прийти на тренування. Такий ритм дуже вимотував. Зрештою, я прийняла рішення зосередитися на тому, що у мене виходило краще. У футболі було весело, але моє нове життя виявилося ще веселішим!

"Камінг-аут" у Бельгії

Бельгієць Джонатан де Фалько мучився футболом до 27 років. Зірок з неба не хапав, вище 2-го бельгійського дивізіону зі своїми командами не піднімався. Останнім його клубом став "Мехелен", в якому він і завершив кар'єру, зробивши гучну заяву:

Я з 20-ти років кручуся в гей-колах, але під час футбольної кар'єри ніколи в цьому не зізнавався. Дізнайся хто про мою орієнтацію, у мене, безумовно, виникли б проблеми. Я втомився ховатися, і говорю про це відкрито.

На радощах де Фалько змінив ім'я на "творчий псевдонім" Стані Фальконе і підписав контракти відразу з декількома студіями з виробництва гей-порно.

Фанатам "Барси" варто радіти чи сумувати?

Як чемпіон світу і Європи з жиру бісився

Деяким пощастило не так, як Денні Маунтіну, Єві Рооб і Джонатану де Фалько. Їх мрії реалізувати себе в ролі зірок фільмів для дорослих, так мріями і залишилися. Наприклад, не вдалося сягнути успіху в цій галузі екс-гравцеві збірної Франції, чемпіону світу 1998 року і чемпіону Європи 2000 року Крістіану Карамбе. Хоча він про це мріяв.

У 2012-му Карамбе приїжджав до Києва і був гостем програми "Великий футбол"

"Якби не став футболістом, був би порноактором або лікарем", - зізнався якось Карамбе. З жиру бісився. Адже його дружиною на момент одкровень була супермодель Адріана Скленарікова.

Карамбе і Скленарікова

Еммануель

Хоче себе спробувати в порно і нинішній одноклубник кандидата в збірну України Олександра Зінченка, легіонер "Уфи" Еммануель Фрімпонг.

Якби не став футболістом, був би порнозіркою. Це ж фантастична робота - отримувати гроші за секс! Після закінчення кар'єри цим і займуся, обіцяю!

Так сказав Фрімпонг, коли приїхав в чемпіонат Росії. А поки тренується на фанатів "Спартака", яким продемонстрував за допомогою жестів, що саме він про них думає. Ті вітали його мавпячим уханням, Фрімпонг відповів.

Фрімпонг - фанатам "Спартака", з любов'ю!

Застрахуй нас, Арфексаде!

У всіляких жовтих рейтингах футболістів не раз згадується Пеггі Арфексад, колишній голкіпер англійських "Лестера" і "Ліверпуля".

Арфексад і Еміль Хескі з Кубком УЄФА

Після закінчення кар'єри він кудись пропав, на людях не з'являвся. Злі язики говорили, що знімається в "полуничці". Поки нарешті кілька днів тому сам футболіст не спростував домисли.

"Слухайте, цьому жарту вже багато років, і це дуже поганий жарт, - розповів 42-річний Арфексад, якого застали на матчі АПЛ "Лестер" - "Ньюкасл". - Один хлопець якось написав, про те, що я роблю фільми для дорослих. Але це не так. Я працюю в страховій компанії. Тільки страховка, більше нічого, розумієте! Спитайте мене краще про футбол?! Адже "Лестер" зараз чудо, як хороший".

Іншим разом, Пеггі, іншим разом.

Руслан Меженський, Футбол 24

Дроворуб, листоноша, реслер, криміналіст. Топ-8 найбільш незвичайних професій колишніх футболістів