УКР РУС

Колишній динамівець познущався з аутсайдера. Ботсвана - Гвінея - 1:6. ВІДЕО

28 січня 2012 Читать на русском

У групі D відбувся найрезультативніший матч Кубка Африки-2012.

Цей матч, як і кілька попередніх на КАН, став комедією помилок. Ось вам три найбільш показові моменти... На 21-й хвилині ботсванець Діпсі не зумів переграти голкіпера Гвінеї з пенальті. М'яч відлетів у поле і гра продовжилася. Аж тут лайнсмен розмахнувся прапорцем, мовляв, Яттара зрушив з місця ще до удару. З другої спроби ботсванці таки забили гол. На якусь мить рахунок став рівним, проте невдовзі голи в їх ворота посипалися, немов град посеред чистого поля.

На 59-й хвилині Фейдуно довів перевагу своєї команди до 5:1, проте все тій же суддівській бригаді знадобилися окуляри. Вони взяття воріт банально не... побачили. Третім неймовірним ляпом став промах Конте. Обігравши голкіпера Боствани, він із 8 метрів не влучив у порожні ворота. Африка!!! Тут таке трапляється частенько.

Щодо "нашого" Ісмаеля Бангура, то екс-форвард київського "Динамо" був надзвичайно активний, віддавав зручні передачі, влучав у штангу, проте знову не забив. Та це не повинно вельми засмучувати гвінейця. Все ж його команда зберігає хороші шанси на те, щоб кваліфікуватися у плей-офф.

Ботсвана - Гвінея - 1:6 (1:4)

Голи: Селолване, 23, з пен. - С. Діалло, 15, 27, Камара, 42, І. Траоре, 45+4, М. Ба, 84, Сума, 86

На 21 хвилині Діпсі не реалізував пенальті

Ботсвана: Модірі Марумо, Ндіапо Лецхолатхебе, Ммуса Охілве, Момпаті Тхума, Офенце Нато (Мотсепе, 38), Понцхо Молоі (Мафоко, 46), Пхеньо Монгала (Нгеле, 72), Джером Раматлхакване, Діпсі Селолване, Мохохі Хабонамонг, Цхепо Мотлхабанкве

Гвінея: Набі Яттара, Паскаль Фейндуно (І. Конте, 63), Мамаду Ба, Бобо Бальде, Каміль Заятте, Абдул Камара, Ібраіма Траоре (Л. Бангура, 68), Садіо Діалло (Сума, 80), Ісмаель Бангура, Тьєрно Ба, Ібраіма Діалло

Попередження:  Мотлхабакване, 28, Охілве, 51 - Яттара, 20, Заятте, 22

На 45+2 хвилині вилучений Мотсепе