УКР РУС

Коли тренери у пошуку. "Говерла" - "Таврія". АНОНС

31 серпня 2012 Читать на русском

Здавалося б, у матчі-відкритті 8-го туру УПЛ "Говерла" - "Таврія" беззаперечними фаворитами є гості, але...

31.08.2012. Ужгород, стадіон “Авангард”. Телетрансляція на каналі “Футбол”, текстова трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

“Говерла” за останні півтора тижні значно підсилилася: у команду прийшли Саторіос Балафас, Даміен Лє Талек, Артур Єдігарян, Антон Яшків, Олег Допілка і Віталій Бордіян. Хоча б це свідчить, що в команді не згодні із останнім місцем у турнірній таблиці. Нагадаємо, у “Говерли” після семи турів - нуль набраних очок. Але от шкода, що все ще перебуває в лазареті Олександр Косирін, який попри поважний для футболіста вік уміє неабияк загострити ситуацію в атаці.

У попередньому турі хто-зна як би завершився матч ужгородців із “Іллічівцем”, якщо б зарахували гол зі штрафного у виконанні Олега Міщенка. Однак судді не помітили, що м'яч таки перетнув лінію воріт маріупольців. На той момент рахунок ще не був відкритим, а у підсумку підопічні Севідова програли - 0:2.

Але це був лише ігровий епізод і “Говерлі” не потрібно звертати уваги на такі рішення суддів, а продовжувати працювати. Про це після гри заявив тренер закарпатців Олександор Севідов.

До речі, не виключено що якщо “Говерла” програє такому не надто сильному супернику, як “Таврія”, то Севідова “попросять” із тренерського містка. Хоча це лише здогадки.

Як, зрештою, можуть “попросити” і Олега Лужного. Відколи він очолив “Таврію”, команда, звісно, час від часу набирає очки, тільки от гра, яку демонструють сімферопольці, відверто кажучи зовсім не вражає. Але це, як і у випадку із Севідовим, лише здогади.

Та й внутрішня атмосфера у команді не найкраща. Продовжують між собою сваритися Куніцин і Селюк. Особливо погано передає атмосферу у “Таврії” останній, який вважає, що теперішнє керівництво клубу знущається із футболістів і дивується, як команда узагалі отримала ліцензію УПЛ.

Та це “розбірки” позафутбольні, а ввечері на поле вийдуть професіонали, для яких, насамперед, буде головним результат показаний на полі. І, зважаючи на становище в якому перебувають команди, матч обіцяє бути принциповим і з великою кількістю боротьби. А ось на видовищність поєдинку навряд чи слід очікувати.