УКР РУС

Коли Коноплянка у прекрасній формі, то здатний вигравати матчі, - Емері

4 травня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері провів прес-конференцію перед матчем-відповіддю проти "Шахтаря" в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи.

"Ми можемо зробити щось історичне, однак усвідомлюємо усю складність завдання. У першому матчі ми зрозуміли, наскільки "Шахтар" є досвідченою та звиклою до перемог командою. Вони виграли усі три виїзні матчі в Лізі Європи. Однак, сподіваюся, що наш стадіон та уболівальники допоможуть подолати цей бар'єр.

Обидві команди дуже хочуть потрапити у фінал і, я гадаю, матч буде рівним. Очікуємо, що "Шахтар" продемонструє свою найкращу версію. Вони виграли Кубок УЄФА у 2009 році і призвичаєні до перемог в чемпіонаті України. Луческу має більше досвіду, ніж я. Ми повинні бути готовими до надзвичайно важких 90 хвилин. Щоб вийти у фінал, нам потрібно реалізовувати свої моменти.

Коноплянка? Коли він у прекрасній формі, то здатний вигравати матчі. Однак, йому не вистачає регулярності. Він звик бути ключовою фігурою у збірній України та у своїй колишній команді. Але тут ми не можемо залежати від одного гравця, нам потрібно залучати більше футболістів. Він продовжує проходити процес адаптації та притиратися до партнерів. Коли у Коноплянки щось не виходить, то він повинен продовжувати працювати: оборонятися, звільняти зони для латералів, шукати передачі", - відзначив Емері.

До слова, Вітоло виділив двох найнебезпечніших гравців у складі "Шахтаря".

Володимир Лесько, Футбол 24