УКР РУС

"Коли будете мати гроші, будете командувати", - Тарас Павлів про відсторонення фанів від управління "Карпатами"

15 січня 2016 Читать на русском

Співзасновник організації "Завжди вірні" Тарас Павлів розповів чому уболівальників відсторонили від управління клубом "Карпати".

"Відсторонення оргнізації "Завжди вірні" від управління клубом сталося вже давним-давно. Приблизно півтора роки тому. Воно не довго і пробуло. Просто я не знаю чому саме зараз підняли цю тему. Мабуть, через продаж клубу. Але це сталося не вчора.

Спочатку організація мала повний вплив на управління. Але потім, коли основному власнику, напевно, не сподобалось наше управління, почалися різні речі. Нам казали: "Коли будете мати гроші, будете командувати". Після того і Петро Петрович (Димінський - ред.) зрозумів що з цього нічого не вийде, бо все відбувалось не так як він хоче. І ми, ясна річ, уже нічого не робили.

Що не сподобалося? Мабуть, що все. Ми пропонували для кращої роботи кадрові зміни в керівництві, в менеджменті. Також ми не збиралися з першого дня робити ніяких дій для вибивання з міської ради земель, як це тоді говорили, для футбольного клубу. Так само як і з "Ареною Львів". І це напевно, що не подобалося Петру Петровичу. Він, мабуть, думав, що громадська організація та велика кількість фанатів одразу піде на мітинги проти [Андрія] Садового, проти міської влади, щоб передали землю "Карпатам", але того всього не відбувалося", - розповів Тарас Павлів.

Читайте також:

Дячук-Ставицький: Чого шкодувати Йовічевіча? Він заборонив гравцям їсти сало і примусив називати його "Містер"

Павлів: Уже рік ведеться діалог щодо продажу "Карпат"