УКР РУС

"Кокаїн став модним у Росії". Екс-лікар "Спартака" про дискваліфікацію Єрьоменка

19 листопада 2016 Читать на русском

Колишній лікар "Спартака" і збірної Росії Юрій Васильков прокоментував дискваліфікацію хавбека ЦСКА Романа Єрьоменка через вживання кокаїну.

Нагадаємо, що екс-півзахисник "Динамо" Роман Єрьоменко дискваліфікований на 2 роки.

"Ця "зараза" погуляла десь по Європі, а тепер прийшла до нас. Це закономірність. Молоді люди, на жаль, хочуть все і відразу, що і сталося – Єрьоменко вирішив грати на високому рівні і пробувати кокаїн. Втратити гравця на рівному місці – це просто злочин, ця пляма залишиться на ньому на довгі роки.

Цілком допускаю, що футболісти російських клубів вживають кокаїн періодично. Розумієте, це модно. Але є презумпція невинності, тому нічого не можу сказати про жодного футболіста.

Повернення Єрьоменка у футбол? Все залежить від його генетики та характеру. Якщо футболіст зараз збереться, буде терпіти і працювати – допускаю все, якщо розслабиться або буде продовжувати вживати – то 50 на 50", – сказав лікар Васильков.

Гравці московських клубів використовують кокаїн, щоб вийти з запою, – шокуюче зізнання російського футболіста

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу