УКР РУС

Кочетов: Призначення Баранки прибере конфлікт інтересів, але я продовжу курувати комітет з етики та чесної гри

12 грудня 2016 Читать на русском

Вже колишній голова комітету Федерації футболу України з етики та чесної гри Ігор Кочетов розповів "Футбол 24", що призначення іншого керівника цього комітету було його ініціативою, щоб прибрати конфлікт інтересів, але він продовжить курувати його роботу як віце-президент ФФУ.

"Це була моя особиста ініціатива, яку я обговорював з керівником федерації кілька місяців, щоб прибрати конфлікт інтересів, при якому віце-президент Кочетов курує голову комітету Кочетова. Тому я і запропонував, що залишатимусь куратором комітету, а на його голову запропонував дві кандидатури: Франческо Баранки та колишнього заступника генерального прокурора Віктора Кудрявцева. Члени виконкому обрали кандидатуру Баранки, який є рівновіддаленим від усіх суб'єктів футбольної діяльності", – пояснив він.

Кочетов наголосив, щоб ні у кого не було ілюзій, що він самоусунувся. "Усі розслідування тривають, я їх усі курую. А це було абсолютно логічне рішення, щоб не бути унтер-офіцерською вдовою", – підкреслив він.

Баранка став головою Комітету з етики та чесної гри ФФУ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/абоподії в центральних матчах українського і світового футболу