УКР РУС

Кобін: Зліт Вереса зумовлений низьким рівнем ліги

14 грудня 2017 Читать на русском

Василь Кобін прокоментував можливий перехід з Вереса та виступ рівненської команди у першості

Захисник рівненського Вереса Василь Кобін розповів про можливий перехід з рівненської команди та успіхи новачка Прем'єр-ліги в інтерв`ю zbirna.com.

За його словами, ним зацікавлені клуби з Туреччини та Угорщини, проте наразі немає ніяких конкретних пропозицій.

"Агент каже, що переговори ведуться, проте певна конкретика з'явиться лише наприкінці грудня. Можливо, що залишусь у вересі, адже маю контракт з рівненською командою", – сказав він.

Екс-гравець Шахтаря зазначив, що команда досягла непоганого результату в літньо-осінній частині чемпіонату, проте за місце у верхній шістці таблиці потрібно поборотися.

Верес встановив рекорд УПЛ за кількістю нічиїх поспіль

"Звісно, потрібно віддати належне гравцям Вереса за велике бажання зіграти "через не можу", проте можна сказати, що наш зліт свідчить про невисокий рівень чемпіонату. Важко уявити, щоб у серйозних футбольних країнах команда "з листка" може так високо злетіти.

За місце у першій шістці ще потрібно поборотися, декілька команд дихають нам в спину і потрібно бути готовим відбити їх натиск. Проте приємно усвідомлювати, що Вересу вдалося стати порушником спокою", - сказав Кобін.

Також гравець переконаний, що переможцем першості стане Шахтар.

"Впевнений, що "золото" отримає Шахтар. "Гірники" самі винні, що втратили очки перед відпусткою, проте навесні Шахтар нікому очків дарувати не буде. Все ж таки за підбором виконавців донеччани випереджають всіх конкурентів, та й гра у них поставлена. Погодьтеся, це дуже вагомі переваги", – підсумував Кобін.