УКР РУС

Кобін: Зі своєю роботою, мабуть, впорався

20 листопада 2011 Читать на русском

Після закінчення матчу з "Металургом" захисник "гірників" поділився думкою про зустріч.

- Василю, до твоєї гри була пильна увага, тому що ти вийдеш на матч з "Порту". Як вважаєш, впорався сьогодні зі своїми завданнями на правому фланзі?
- Ми перемогли і не пропустили. Напевно, впорався. Були похибки в моїх діях в першому таймі. У перші 20 хвилин "Металург" нас пресингував, не давав вийти з оборони. У нас була якась паніка. Але все добре. Ми зібралися, вийшли в другій половині і довели, що сильна команда.

- На що звернув увагу Луческу в перерві?
- На те, що "Металург" виглядав свіжіше. Це пов'язано з тим, що ми проводили напередодні інтенсивні дворазові тренування. Все ж, думаю, в голові тримали матч з "Порту".

- У процесі підготовки до гри з "Металургом" відпрацьовували якісь елементи на матч з "Порту"?
- Ні-ні. Знали, що з донеччанами чекає серйозна гра. "Металург" не зміг жодного разу нас перемогти в чемпіонатах країни. Це дербі. Тому ми готувалися до важкої зустрічі.

- Наприкінці матчу були гойдалки: атаку однієї команди змінювала атака іншої. І у "Металурга" було достатньо "забійних", гольових моментів.
- Для будь-якої команди 1:0 - найнезручніший рахунок. Безглузда помилка може привести до нічиєї. Тому й вийшли гойдалки.