УКР РУС

Кобін: Завдання Вереса – потрапити в першу шістку

13 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Вереса Василь Кобін перед поєдинком 9 туру УПЛ проти Ворскли поділився думкою про перспективи клубу в УПЛ, а також розповів про свою адаптацію в команді.

"Думаю, що керівництво Вереса задоволене результатами команди на початку сезону. Навіть в кожному програному матчі ми мали шанси на успіх. Ми набираємо свої очки, будемо намагатися, щоб так було й надалі.

Карпати зазнали найрозгромнішої домашньої поразки, Верес здобув найбільшу перемогу в УПЛ

У фізичному плані я відчуваю себе набагато краще. У Шахтарі після того, як отримав травму, півроку навіть не міг нормально тренуватися. Звісно, це позначилося. Відновився, ігрової практики не було і відразу закінчився сезон. Зараз вже три місяці з Вересом. Думаю, вже набрав свої кондиції. У фізичному плані у мене немає проблем.

Верес базується у Львові, тому з сім'єю живемо тут. Вісім років мене не було в місті. Можу сказати, що воно змінилося, причому в кращу сторону.

Поки що ми не думаємо про те, як втриматися в Прем'єр-лізі. Зараз в Україні рівний чемпіонат, тому ми дивимося на першу шістку і хочемо потрапити за підсумками першої частини чемпіонату у верхню частину. Саме таке завдання стоїть перед командою", – розповів Кобін в інтерв'ю Matchday.

Нагадаємо, що матч 9 туру УПЛ Верес – Ворскла відбудеться у суботу, 16 вересня, на "Арені Львів". Початок матчу о 17:00. Пряму трансляцію гри проведе телеканал новин 24, який отримав ексклюзивне право на трансляції матчів Вереса.

"За перемогу над Шахтарем нам пообіцяли великі преміальні". Чому Юрій Вірт ніколи не грав за Карпати, як виживав у Донецьку і отримав два сувеніри від легендарного Сімена

"Отримав сильний удар у скроню – ледь не винесли ногами вперед". Юрій Вірт – про 0:8 від Вердера, 2 перемоги над Динамо і секрети Луческу, які втілює у Вересі