УКР РУС

Кобін вирушив у розташування "Шахтаря"

29 червня 2015 Читать на русском

Сьогодні досвідчений універсал Василь Кобін повернувся з білоруської оренди в донецький клуб.

Як повідомив сайту "Футбол 24" агент ФІФА Олексій Люндовський з агентства AL&IK, сьогодні ранковим рейсом Київ-Мюнхен Василь Кобін відбув у розташування донецького "Шахтаря".

У минулому сезоні досвідчений півзахисник, який може зіграти також на фланзі оборони, виступав в оренді у солігорському "Шахтарі". У складі одного з найкращих клубів Білорусі Василь всього за півроку встиг зіграти 15 матчів, забив 1 м'яч, віддав 6 гольових передач, в травні був визнаний найкращим гравцем місяця в складі команди, став фіналістом Кубка Білорусі. До цього Кобін був в оренді в "Металісті", у всіх турнірах зігравши 17 матчів, забивши 1 м'яч і зробивши 1 асист. Його гол через себе у ворота "Легії" був названий УЄФА одним з найкращих в останньому розіграші Ліги Європи.

Для Кобіна це був один з найбільш продуктивних сезонів у кар'єрі - в 2014-2015 роках за "Металіст", оренду з яким довелося достроково розірвати, і за солігорський "Шахтар" він зіграв в 32 матчах. Більше у Василя було тільки у дебютний сезон в "Шахтарі": тоді, в 2009-10 рр., Василь зіграв в 42 матчах, включаючи 9 матчів за національну збірну України.