УКР РУС

Кобахідзе розповів, коли повністю відновиться від травми

17 жовтня 2018 Читать на русском

Хавбек Ворскли Олександр Кобахідзе, який нещодавно переніс операцію на ключиці, розповів про своє відновлення від травми.

"Трішки менше тижня тому мене виписали з лікарні. Починаю одужувати потроху. Поки ще не знімали швів. Є необхідність, щоб рука була зафіксована в одному положенні фактично. Незручно, ясна річ, та заради здоров’я мушу терпіти, нічого не вдієш. Зараз проходжу процедури різні, спрямовані на більш якісне та швидке відновлення.

Кобахідзе прооперований – хавбек, ймовірно, вже не зіграє у цьому році

Звісно, хлопцям із команди телефоную постійно, вони мене дуже підтримують морально. Відкладати оперативне втручання не можна було, оскільки стався рецидив, і ступінь пошкодження прямо вказувала, що потрібно робити операцію невідкладно. За планом повинен відновитися до грудня, і потім уже з неймовірною енергією та бажанням, яке накопичаться, я переконаний, за цей час, буду починати тренуватися.

Слідкую за всіма матчами Ворскли. Із захопленням спостерігав за грою команди проти Спортінга. Хто б там що не казав, але хлопці молодці. Я пишаюся, що в нас така команда. Бажаю "ворсклянам" успіхів у подальших іграх. Морально я з ними на сто відсотків, хоча це й непросто для мене", – передає слова Кобахідзе прес-служба полтавців.

Нагадаємо, Кобахідзе отримав вивих плеча у матчі 9 туру проти Зорі. Сам гравець раніше розповів, що це був рецидив травми, тому у випадку операції він вже не зможе вийти на поле у цьому році.

Ворскла – Карабах: квитки на матч Ліги Європи продаватимуть зі знижкою 50%