УКР РУС

Кобахідзе отримав травму та може вже не зіграти у цьому році

2 жовтня 2018 Читать на русском

Хавбек Ворскли Олександр Кобахідзе отримав травму плеча, яка виявилась досить серйозною.

"Увесь останній тиждень я консультувався з лікарями, надсилав знімки в Німеччину. Всі говорять, що потрібна операція, оскільки трапився рецидив. Можна спробувати відновитися через місяць, але існує велика ймовірність, що плече знову вилетить. Я це вже проходив, коли виступав в Дніпрі, але тоді була права рука, а тепер ліва.

Десна – Ворскла: фанати полтавців "засвітилися" у футболках з Гітлером

Поки не зробив операцію, не міг нормально грати. Думаю, що сьогодні або завтра ми приймемо остаточне рішення, як бути. Операцію можна зробити на батьківщині, у нас є хороший лікар, який на цьому спеціалізується. В такому випадку, доведеться пропустити решту матчів в цьому році і почати повноцінну підготовку вже на зборах. Рішення непросте, адже повз мене пройде, по суті, весь груповий раунд Ліги Європи", – поділився Кобахідзе для Команда№1.

Зазначимо, раніше повідомлялось, що Кобахідзе отримав пошкодження у матчі чемпіонату України. Нагадаємо, наступний поєдинок Ворскла зіграє у Лізі Європи в найближчий четвер, 4 жовтня. Суперником полтавців стане португальський Спортінг.

Ворскла – Спортінг: поєдинок судитиме угорець Дабановіч