УКР РУС

Кобахідзе: Не бажаю тренуватися в Гезтепе, мене тут не хочуть

21 серпня 2017 Читать на русском

Грузинський півзахисник Сандро Кобахідзе розповів "Футбол 24" про ситуацію в турецькому Гезтепе та можливість повернутись в чемпіонат України.

Сандро Кобахідзе у зимове трансферне вікно перейшов з полтавської Ворскли у клуб першої турецької ліги Гезтепе. За півроку грузин допоміг новому клубу вийти у Суперлігу, зіграв 17 матчів, але в новому сезоні поки без ігрової практики.

Сандро, що відбуваєтесь у тебе в команді? Чому не граєш після того, як Гезтепе вийшов у турецьку Суперлігу?

– Влітку команду очолив новий тренер, який зробив 15 трансферів. Уявіть, скільки новачків! Головний тренер не бачить мене у своїй команді. Так часто трапляється у футболі. Я не входжу у плани головного тренера, тому незабаром буду змінювати команду.

Тренуєшся разом з головною командою?

– Я не хочу тренуватись у команді, в якій мене не хочуть. І який сенс, якщо мене не хочуть. Наразі займаюсь більше документами, веду переговори з клубом, щоб залишити команду у статусі вільного агента.

Вони готові відпустити тебе вільним агентом?

– Якраз щодо цього йдуть переговори з керівництвом клубу.

За чемпіонатом України стежиш, і чи є варіант, при якому повернешся грати в УПЛ?

– Авжеж. Вчора бачив гру Ворскли та Маріуполя. Моя колишня команда впевнено виглядає та набирає очки. Приємно дивитись у турнірну таблицю. Щодо повернення в Україну, то у мене є кілька пропозицій від клубів УПЛ. Зараз усе на стадії переговорів. Поки не розірву контракт з Гезтепе, не можу вам озвучити клуби, які запрошують до себе.

Гезтепе представив відомого новачка Гуффрана у стилі "Гри престолів"