УКР РУС

Кобахідзе: Нас зачепили за живе висловлювання уболівальників

2 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Ворскли" Олександр Кобахідзе поділився враженнями від перемоги над "Динамо" у матчі 6 туру УПЛ.

– "Ворскла" створила першу в сезоні сенсацію. У чому ж секрет вашого успіху?

– Є кілька факторів, які допомогли нам здолати "Динамо". Передовсім на нас вплинула критика за невдалий старт сезону. Ми дуже прагнули реабілітуватися. Нас зачепили за живе висловлювання багатьох уболівальників. Матч проти "Динамо" – це чудова нагода для реабілітації. Друга запорука успіху у тому, що ми ретельно вивчили всі козирі та слабинки суперника. Третій секрет успіху у нашій чудовій фізичній готовності. Ми були свіжими від першої і до останньої хвилини. Можна сказати, що "Ворскла" уже цілком втягнулася у сезон.

– Після гри головний тренер "Динамо" Сергій Ребров визнав, що "Ворскла" могла забити три і навіть п'ять голів у ворота господарів. Ви з цим згодні?

– Так, ми мали багато гольових моментів, але реалізували тільки два. Проте треба дивитися правді у вічі: "Динамо" також гостро атакувало, і ми могли програти з розгромним рахунком. Хай там як, але ми виграли з рахунком 2:0, і всі дуже щасливі.

– Саме ви були одним із найкращих гравців матчу, адже обмотували захисників "Динамо", як дітей. Наставник "Ворскли" дав вам волю на полі?

– Так, я маю дуже добрі взаємини із Василем Сачком. Відчуваю його довіру. Перед матчем він попросив мене брати на себе більше ініціативи і не боятися обігрувати суперників. Мені все вдавалося. Найбільше ціную те, що успішно використовував вільні зони.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях