УКР РУС

Клуби Першої ліги мають будувати поля з підігрівом, – президент Гірник-Спорт

21 березня 2018 Читать на русском

Президент Гірник-Спорт Петро Каплун прокоментував ситуацію з полями на стадіонах клубів Першої ліги.

Президент Гірник-Спорт Петро Каплун прокоментував перенесення матчу з Жемчужиною до Кременчуга, а також висловив власну думку щодо полів на стадіонах клубів Першої ліги.

"Ніхто не міг передбачити, що наприкінці березня (!!!) Україну рясно посипатиме снігом. Шкода, але снігу вже занадто багато випало в Плавнях, тому нам довелося шукати альтернативу нашому стадіону. І я вдячний, що Жемчужина пішла нам назустріч у цьому питанні, з розумінням поставилася.

"Респект Хацкевичу за капітанську пов’язку для Циганкова". Чому словам Хачеріді важко повірити, а Верес "розбазарює" очки

Тож якщо є дозвіл ФФУ грати на Кремінь Арені, то не бачу жодних причин відмовитися від того, щоб через форс-мажор провести офіційну гру у Кременчуці. Цей стадіон нам добре знайомий, адже здебільшого саме тут проводимо матчі міжсезоння.

Нам треба отримати власну вигоду з ситуації, яка склалася через погодні катаклізми. Так, я не прихильник проводити матчі на штучних покриттях. Але я і не прихильник того, щоб так рано починати весняний сезон. Гадаю, що на звітній Конференції ПФЛ треба винести на порядок денний питання, згідно з яким за Регламентом кожен клуб Першої ліги зобов’язаний мати поле з підігрівом. Або поставити умову, що протягом двох-трьох років такий з’явився у того клубу, хто хоче грати у Першій лізі. Але поки маємо такі ситуації, коли у нас такі поля, де навряд можна демонструвати якісний футбол. Більше того, травмонебезпечний", – цитує Каплуна офіційний сайт ПФЛ.