УКР РУС

Кльоц: Якщо гра в Сумах і відбудеться, то однозначно на неймовірно важкому полі

3 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Карпат" Дмитро Кльоц поділився очікуваннями від матчу 17 туру УПЛ проти "Олімпіка".

"Зараз "Олімпік" знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці і фактично розташувався у зоні єврокубків. Якщо клуб опиняється так високо, отже у них є очевидний прогрес. Донеччани досить непогано виступають цього сезону, показують хороший, якісний футбол, прибавляють з кожним роком все більше. Тому, мабуть, це закономірність, адже випадково на 4-му місці точно опинитись не можна.

Погода в Сумах? Якщо гра і відбудеться, то однозначно на неймовірно важкому, травматичному полі. У випадку снігопаду, футболу, як такого, взагалі може не бути. Але нам тренер сказав, що не слід зважати на погодні умови. Якщо судді та делегати допустять поле до гри, то вийдемо і будемо до останньої хвилини думати тільки про гру та результат. Ми їдемо в Суми, щоб здобути перемогу. Не дивлячись на те, чи відбудеться взагалі матч, команда налаштована повернутись до Львова з трьома очками", – розповів Кльоц.

"Карпати" запропонували орендувати "Арену Львів" на двох, – спортдиректор "Олімпіка"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу