УКР РУС

Клопп впевнений, що Фабінью посилить Ліверпуль

29 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував підписання бразильського універсала Фабінью, який перейшов із французького Монако.

"Ми підписали фантастичного гравця та чудову людину. Всі, з ким ми спілкувалися щодо Фабінью, добре відгукувалися про нього та його самовіддачу на тренуваннях.

Фабінью офіційно перейшов у Ліверпуль

Він має вміння та інтелект, щоб грати на найвищому рівні на різних позиціях. Це класно, що він може зіграти опорного хавбека, правого півзахисника та захисника. Фабінью дуже сильний тактично та розуміє футбол. Думаю, що він підсилить наш склад, а зараз не так багато гравців, що могли б це зробити – якість, яка вже є в нас, доволі висока.

Це підписання дає нам нові можливості, через що я щасливий. Я впевнений, що наші вболівальники радо приймуть Фабінью у новому домі – у нашому чудову клубі та неймовірному місті", – розповів Клопп у коментарі офіційному сайту Ліверпуля.

Нагадаємо, що про трансфер Фабінью з Монако стало відомо напередодні. За інформацією RMC Sport, бразильський універсал коштував "червоним" 50 млн євро плюс бонуси.