УКР РУС

Клопп прокоментував призначення Джеррарда тренером Рейнджерс

5 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп схвально відгукнувся про перехід легенди "червоних" Стівена Джеррарда на тренерський місток шотландського Рейнджерс.

"Якщо Стіві вважає, що це вдалий момент, то я впевнений, що так і є. Якщо він думає, що готовий, то це дійсно так. Я знаю, що Рейнджерс – великий клуб, що потрапив у складні умови, але зараз усе набагато краще, ніж було кілька років тому. Це може бути дуже добре, нав'язати конкуренцію Селтіку може бути дуже приємно.

Джеррард очолив Рейнджерс

Я впевнений, що фани Селтіка не думають "Дякувати Богу, Стівен Джеррард". Вони думають "Вау, Стівен Джеррард". Стіві – один із найкращих півзахисників усіх часів. Зараз він хоче бути менеджером. У нього є пристрасть до гри та знання про футбол. Впевнений, що він багато чому навчився за рік, що минув. Я справді радий, що в нього була така можливість", – цитує Клоппа офіційний сайт Ліверпуля.

Нагадаємо, що Стівен Джеррард взимку 2017 року повернувся до Ліверпуля і зайняв посаду одного з тренерів академії. Перед стартом сезону 2017/18 він очолив Ліверпуль U-18 і зайняв третє місце в юнацькому чемпіонаті Англії. Також Ліверпуль U-19 під керівництвом Джеррарда дійшов до чвертьфіналу Юнацької ліги УЄФА.