УКР РУС

Клопп назвав коронавірус однією з причин вильоту Ліверпуля з Ліги чемпіонів

28 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп заявив, що паніка через коронавірус вплинула на підготовку команди до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Атлетіко (2:3).

"Це було два тижні тому, але здається, що ми грали проти Атлетіко дуже давно, а четвер був вихідним. Я пам'ятаю, ми всі знали про ситуацію з коронавірусом у світі, але ми все ще були у "своєму просторі" і до цього моменту це дійсно не турбувало нас в Англії. В суботу ми перемогли Борнмут, потім Манчестер Сіті програв, і нам залишалися дві перемоги.

Сімеоне в космосі, Клопп за межами топ-3, звільнений бос Ярмоли має більше за наставників Юве і ПСЖ – заробітки тренерів

Але потім в понеділок вранці я прокинувся і почув про ситуацію в Мадриді, що вони закриють школи і університети з середи, тому було дійсно дивно готуватися до цієї гри, якщо чесно. Зазвичай я не борюся з навколишніми факторами, я можу створювати бар'єри, коли готуюся до гри, але в той момент це було дійсно складно", – розповів Клопп в коментарі офіційному сайту Ліверпуля.

Нагадаємо, "червоні" вилетіли з Ліги чемпіонів 11 березня, а вже через кілька днів УЄФА оголосив про тимчасову зупинку турніру.

"Найкращий гість після Марадони": як Юрген Клопп став тренером – сільські дівчата, шок чемпіона світу і український слід