УКР РУС

Клопп: Ліверпуль заслужено 9-й і має найгірші показники з 1964 року

23 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував поразку від Тоттенхема (1:4) у 9-му турі АПЛ.

"Я повністю беру відповідальність на себе за поразку від Тоттенхема. Це був матч між двома командами, які мають величезний потенціал. Однак ми зіграли погано. Наших гравців постійно не було в вирішальних ігрових моментах. Ліверпуль жахливо зіграв у обороні, що стало головною причиною поразки.

Тоттенхем на "Вемблі" вщент розбив Ліверпуль

Мова не лише про помилки Ловрена чи Матіпа. Ми погано захищались всією командою, не закривали вільні зони, в які постійно вбігав суперник, запізнювались у вирішальних моментах.

У хлопців не було думки про те, що на тижні ми перемогли Марібор 7:0 і тепер легко розберемось з Тоттенхемом. Всі були налаштовані на цей матч. Це було видно по тому, що ми атакували і мали хороші нагоди навіть за рахунку 1:4.

Тоттенхем – Ліверпуль – 4:1 – Відео голів та огляд матчу

Я не хочу оцінювати шанси на потрапляння в топ-4 сьогодні. Ліверпуль наразі 9-й і заслужив на це. У нас найгірший показник за пропущеними м'ячами з 1964 року (16 голів). Не можу повірити в це. Ми надто багато помилялись в обороні. Мова не лише про лінію захисту, але й про півзахисників.

Ліверпуль пропустив 12 м'ячів за 3 матчі – проти Уотфорда, Манчестер Сіті та Тоттенхема. Нам треба серйозно попрацювати над обороною. Тут мова не про якість гравців. Якщо б їхній рівень не відповідав Ліверпулю, то їх би не було у складі.

Ліверпуль має правильно відреагувати на такі поразки і покращити результати", – цитує Клоппа офіційний сайт Ліверпуля.

Тоттенхем – Ліверпуль: матч встановив рекорд відвідуваності АПЛ