УКР РУС

Клопп і Баварія – це ідеальний союз, – агент

28 березня 2018 Читать на русском

Агент головного тренера Ліверпуля Юргена Клоппа Марк Косіцке розповів про можливість переїзду свого клієнта в Мюнхен заради роботи з Баварією.

"Клуб завжди важливіший. Жоден тренер у світі не може бути більшим, ніж клуб. Так само Юрген не більший за Баварію. Ця робота йому цілком під силу. Без сумніву, він може відмінно там попрацювати. Баварія і Клопп ідеально підходять одне одному. Та наразі такий варіант навіть не обговорюється.

Хто, як не Тухель: Баварія визначила 3-х претендентів на тренерське крісло після Хайнкеса і відмови екс-наставника Борусії

Ця робота неймовірна приваблива, адже Баварія – один із великих європейських клубів. Та хоч вони і перебувають у пошуках головного тренера, Юрген має довгостроковий контракт із Ліверпулем (до 2022 року – Футбол 24). На сьогодні він повністю зосередженій на цій роботі", – розповів Косіцке в інтерв'ю Sport1.de.

Раніше головним претендентом на посаду тренера Баварії вважався екс-тренер Борусії Д Томас Тухель, але пізніше основними кандидатурами стали Ніко Ковач, Хасенхютль і Фавр.