УКР РУС

Клопп: Хочу, щоб Ліверпуль вигравав трофеї, а не тільки дарував видовище

17 квітня 2018 Читать на русском

Наставник Ліверпуля Юрген Клопп розповів про свою футбольну філософію.

Під керівництвом Юргена Клоппа Ліверпуль забив 300 голів всього у 148 матчах. Але німецький фахівець переконаний, що його команді необхідно здобувати трофеї, повідомляє goal.com.

Такої 1/2 фіналу Ліги чемпіонів не було 37 років – тоді турнір виграв Ліверпуль

"Найважливіше – перемагати. Потрібно створювати моменти і знати, як їх використовувати. У цьому вся суть. Ми забили багато голів, але ніхто не був особливо щасливий, тому що нам не вдавалося зіграти на нуль, а за таких умов перемогти досить важко.

У нас була проблема зі "стандартами", але крок за кроком ми трохи виправили цю ситуацію. У всьому потрібно діяти поступально і хлопцям це подобається. В суботу ви могли це бачити. 300 м'ячів – відмінний показник, якщо чесно. Але, на жаль, ми досі не виграли жодного трофею

Мені подобається дивитися такий футбол, але я не хочу просто розважатися. Ти не можеш бути успішним, не показуючи хороший футбол; ти не можеш бути кращою командою світу, якщо не здобуваєш титули. Хоча буває, що у тебе найкращі футболісти, а при цьому ти граєш від оборони. Але ми – ні ті, ні інші. Нам потрібно шукати свій шлях вирішення проблем. Тому ми рухаємось крок за кроком", – сказав Клопп.