УКР РУС

Кльоп радіє поверненню ударного тріо з Мікі. Анонс матчів 8 туру Бундесліги

18 жовтня 2014 Читать на русском

Ґвардіола проти гостей може виставити надійну гармату, а "хофехайм" намагатиметься не відпустити "Баварію".

"Баварія" - "Вердер"
Перший і останній. Прірва становить 13 очок. У "Баварії" кількість забитих і пропущених 15:2,а у "музикантів" - 10:16. Після візиту у Мюнхен негативна різниця може збільшитися. Статистика підказує, що для цього достатньо Ґвардіолі залучити до гри Ар'єна Роббена. Голландець виграв всі свої шість матчів проти "Вердера", причому у кожному матчі забивав (сім голів). У "музикантів" надія хіба що на Зебастіана Прьодля, який є єдиним у складі, що перемагав "Баварію" у Мюнхені ще у 2008 році (5:2).

"Майнц" - "Ауґсбурґ"
"Майнц" у належній формі, навіть якщо "05-і" чекають на перемогу з четвертого туру. "Майнц" - один з чотирьох непереможних цього сезону (10 забитих  і  6 пропущених).  У такому форматі "Майнц" грізний. Гості грають з перемінним успіхом, чергуючи перемоги з поразками, за що й на заслуженому 10 місці перебувають.

"Гановер" - "Борусія" М
"Гановер" з трьома перемогами, трьома поразками та нічиєю завис на 8 місці. Стартову форму не вдалось пронести через зіграні матчі. Хлопці з Нижньої Саконії повинні реабілітуватись за 0:4 від "Баварії". "Лошаки" вдало розпочали сезон і перед цим туром перебувають серез чотирьох непереможних.

"Фрайбурґ" - "Вольфсбурґ"
"Фрайбурґ" у компанії з "Вердером" єдині без перемог. Нещодавно обоє невдах розійшлись миром, що став для "брайсґауерів" п'ятим у сезоні. "Вовки" після непоганого старту зіпсували собі статистику поразками від "Вердера" та "Ауґсбурґа". Незважаючи на це, підопічні Дітера Хекінга сидять на сьомому місці з 11 очками.

"Штутґарт" - "Байєр"
Після довгоочікуваної першої перемоги у шостому турі шваби знову програли (2:3 "Герті"). Ця поразка відкинула їх на 16 місце.  "Фармацевти" вже відстають від "Баварії" на 5 очок, тож віддавати очки господарям напевне не планують.

"Кельн" - "Борусія" Д
Після чотирьох стартових ігор без поразок в останніх трьох матчах підопічні Петера Штьоґера зазнали трьох поспіль невдач. Команду лихоманило насамперед у захисті. Щоправда, шість пропущених голів - третій найкращий показник у чемпіонаті.
Чотири поразки у стартових семи поєдинках - такого неподобства Юрґен Кльоп не знав, відколи тренує "джмелів". "У нас проблеми з формою", - сказав після домашньої поразки від "Гамбурґа" Кльоп. Можливо тепер буде легше, адже у стрій повертається Ґюндоґан, Ройс та Мхітарян.

"Шальке" - "Герта"
"Кобальтові" не виправдали сподівань на початку сезону - 11 місце з негативом 11:12. Мінуси призвели до зміни на тренерському містку. Як стратує Роберто ді Матео?  Не все гладко і у "Старої синьйори". Маючи однакову кількість очок зі суперником, "Герта" - на щабель нижче через гіршу різницю голів.

"Гамбурґ" - "Хофенхайм"
Другі з кінця приймають других зверху. Після зміни керівництва у "Гамбурзі" нарешті дочекались першої перемоги. Передостаннє місце, все ж,  - поза планами босів "ромбів".

Сусідство з "Баварією" після семи турів - фантастичний початок для команди з Крайґау. У цьому поєдинку їмдоведеться підтверджувати клас.

 "Падерборн" - "Айнтрахт"
Дві перемоги, три нічиї, дві поразки, 10:10 - золота середина для новачка, проти якого "орли" повинні зіграти пильно від А до Я.