УКР РУС

Кльоп проти своїх, а Гвардіола проти "ромбів". Анонс четвертого туру Бундесліги

20 вересня 2014 Читать на русском

Якщо у п'ятничній грі на три очка могли сподіватися обидва суперники-невдахи, то останньому "Гамбургу" буде дуже складно сподіватись на очковий здобуток.

Проти чемпіонів на домашній арені "ромбам" буде непереливки, хоч і "Баварія" не в оптимальній формі.     

"Шальке" просто зобов'язаний здобувати першу перемогу у чемпіонаті у поєдинку з "орлами". Франкфурту вона не дуже "потрібна", адже 1-1-1 у графі турнірної таблиці вже є. Крім того, "кобальтові" отримали необхідний заряд до боротьби у Лізі чемпіонів, зігравши з "Челсі" в гостях унічию.  

Цікавою повинна бути дуель між "Штутґартом" та "Хофенхаймом". Шваби без перемог, а команда із Зінсхайму - без поразок. Звісно, що у домашньому поєдинку потрібно забивати і перемагати.

Нелегко буде "вовкам" у поєдинку з лідером після третього туру. "Вольфсбурґ" після розгрому у Лізі Європи змушений шукати виправдання перед очима власних уболівальників у поєдинку з "Байєром" - або пан, або пропав.   

Юрґену Кльопу доведеться демонструвати зі своїми підопічними клас у поєдинку з "Майнцом", де він колись виступав як гравець, а потім і тренерські ази здобував. Перемога будь-кого зі суперників місце у першій четвірці напевне таки гарантує.

Новачки чемпіонату "Кельн" та "Падерборн" після очної мирової у минулому турі тепер вдома чекають на своїх суперників "Борусію М" та "Гановер" і можуть сподіватись на три очка і ще один злет у турнірній таблиці.

Сусіди у турнірній таблиці "Вердер" та "Ауґсбурґ" спробують помиритись чи побитись в Ауґсбурзі.