УКР РУС

Кльоп: Ми не можемо розпочати гру проти "Марселя" з трьома захисниками і рештою нападників

6 грудня 2011 Читать на русском

Домашня перемога над "Олімпіком" із різницею у чотири голи і поразка "Олімпіакоса" від "Арсенала" дозволять "Борусії" розраховувати на другу сходинку у групі F, проте головний тренер господарів Юрген Кльоп цілком усвідомлює гірке становище своїх підопічних. Щоправда, він і не здається.

"Наше становище таке, яке ми самі заслужили. Аби залишитися у євротурнірі нам потрібна перемога. Ми самі створили собі такі умови. Для "Олімпіка" головне не програти з великим рахунком. Навіть мінімальна поразка може задовольнити їх, хоча усе буде залежати від паралельного матчу.

Їхня сила у гарній обороні, а також стрімких переходах до контратак. Саме так вони грали з нами. Це додало нам чимало проблем у Марселі, де ми чудово провели поєдинок, однак не скористалися нагодами і, у підсумку, програли з жахливим рахунком - 0:3.

Для того, щоб забити багато голів, потрібно відкрити рахунок якнайшвидше. Необхідно підійти до гри у гарному настрої, проте все одно ми не можемо розпочинати гру на їхній половині поля. У футболі може статися безліч речей, однак ми не можемо сидіти тут і розповідати, що ми просто обійдемо "Олімпік".

Важко грати у більш атакувальний футбол, ніж зазвичай. Повторююсь, ми не можемо розпочинати гру із трьома захисниками і рештою нападників. На сьогоднішньому тренуванні я оберу гравців, які найкраще підійдуть на гру з фізичної точки зору, а також із ментальної. Лише потім оголошу склад", - зізнався Кльоп.