УКР РУС

Кияни втрачають перші очки. "Ворскла" - "Динамо" - 1:0. ВІДЕО

18 серпня 2012 Читать на русском

Полтавська "Ворскла" здобуває перемогу над одним із лідерів українського чемпіонату - київським "Динамо".

Матч у Полтаві видався на славу. Поєдинок тримав у напрузі до останніх секунд, адже рахунок на користь “Ворскли” був непереконливим та слизьким.

Сьогодні на стадіон прийшло незвично багато вболівальників, і полтавська команда їх не розчарувала. Київське “Динамо” активніше розпочало цей поєдинок, проте забити швидкий гол їм ніяк не вдавалося. Запам'ятався момент, коли Гусєв влучив у поперечку, більше таких гострих атак в першому таймі у виконанні “синьо-білих” не було. Згодом господарі поля вирівняли гру і почали проводити свої атаки, проте жодна з команд не наважувалася йти вперед великими силами.

На 25 хвилині зустріч доволі несподівано “Ворскла” відкриває рахунок. Відзначився Громов, який проштовхнув круглого поміж ніг Максиму Ковалю. Підопічні Юрія Сьоміна кинулися рятувати ситуацію, проте їм ніяк не вдавалося пройти захист полтавської команди.

У другому таймі прогнозовано на заміну вийшли Ідеє та Ярмоленко. Ці технічні гравці підвищили темп гри та допомогли “Динамо” попереду, проте принести бажаний результат так і не змогли. Гості з одного боку нібито тиснули та атакували, а з другого — не створювали нічого насправді небезпечного. “Ворскла” ж діяла на контратаках, хоча також не змогла більше відзначитися у воротах суперника.

Таким чином рахунок 1:0 дозволив “Ворсклі” піднятися на 11 сходинку у турнірній таблиці, а засмучені кияни повертаються до Києва ні з чим, де готуватимуться до поєдинку Ліги чемпіонів проти “Борусії”.

"Ворскла" - "Динамо" - 1:0

Гол: Громов 25

"Ворскла" - "Динамо" онлайн трансляція матчу.